Netopnu Uncategorized Hvad skal du bruge tiden på under lock down?

Hvad skal du bruge tiden på under lock down?Vi kender det allesammen. Vi sidder derhjemme fordi vi er under lock down. Det er nok også det bedste for vores samfund, så vi ikke risikere tilstande som vi ser mange andre steder som fx nede i Italien eller som det er ved at ske over i USA.

Du kan se din familie og venner over Skype

Der er mange ting du kan lave som fx at se din familie og venner. Mange vælger ikke at gøre dette fysisk af gode årsager, men det skal jo ikke afholde en fra at kunne snakke med dem. Du kan gøre dette over en tjeneste som Skype eller også bruge det, der hedder Zoom som ligeså stille er ved at blive udbredt herhjemme.

Du kan lære en ny hobby

Hvis du føler du har tiden til det – og det har de fleste vel i disse dage, så kan en hobby også være rigtig rar at gå i gang med, da det har en afslappende effekt og samtidig giver hjernen en masse arbejde med.

Lær et instrument

Måske skulle man lære at spille et instrument? Det er en af de ting, der altid er sjovt at komme i gang med. Det er også svært, men så meget mere desto grund til at give det en skalle.

Gør klar til kabaler

Kabaler er en rigtig god måde at bruge tiden på. Det er måske ikke så meget en hobby som det bare er sjovt tidsfordriv, men derfor skal man bestemt ikke undervurdere den effekt som det kan have på kroppen og sindet. Det er afstressende på den gode måde, og derfor er det bestemt noget, man kan have i med i de overvejelser når man skal finde ud af, hvordan tiden kan bruges mest effektivt. Den største side i Danmark med kabaler er siden her, hvor du kan spille gratis kabaler – Det er samtidig en af de steder som folk samler sig om i tider som disse.

Hold dig opdateret i verden

Hold dig gerne opdateret med de forskellige ting, der sker rundt omkring i verden. Dette er mere et mindset du skal ud i, og det giver rigtig god mening at lytte efter større medier som BBC eller lignende. Her kunne man sagtens også bruge Ekstra Bladet, men hvis man vil have de bedste nyheder så nytter det altså ikke.

Gå en tur i skoven

Du kan også overveje at gå en tur i skoven. Det har ikke den store effekt i forhold til smitte faren som man kunne frygte, for her skal man bare huske at holde den anbefalede afstand, hvis man møder andre folk, der også har fået denne fantastiske ide. Det vil der helt sikkert være.