Netopnu Uncategorized Hvad skal du bruge tiden på under lock down?

Hvad skal du bruge tiden på under lock down?Lockdown kan være en chance for at tage sig tid til at fokusere på det, der giver os glæde. Det er den perfekte lejlighed til at tage et skridt tilbage fra alting, lægge mærke til øjeblikket og beslutte, hvordan du virkelig vil bruge din tid herfra.

Men det er lettere sagt end gjort. Det kan være svært at vide, hvad man skal bruge sin tid på, når man ikke længere har sociale planer eller arbejde for at fylde dagene. Her er tre ting, som man kan bruge sin tid på under lockdown:

1) Giv din krop styrketræning: Nu hvor du ikke længere har adgang til fitnesscenter eller andre former af træning, er denne isoleringstid en oplagt lejlighed til at investere i dig selv. Find en hurtig træningsrutine på nettet og lav den regelmæssigt.

2) Læs: Da du ikke har meget andet at gøre med din dag, kan du overveje at læse en bog. Lav dig selv et godt udvalg af bøger, som du gerne vil læse, læn dig tilbage og tag dig selv tid til at genoptage mistede læsemål eller prøve noget nyt.

3) Udnyt den ekstra hvilede dag: Det er let at blive fristet til at hygge (for meget), så sørg for dillydally din fritid med aktiviteter, der faktisk holder dig aktiv. Prøv yoga intervaller i dit hjem og tag ture i naturen, men husk altid at overholde sundhedsinstruktionerne om social distanceringing. Hvis du gerne vil tilberede et måltid ovenpå lidt guld udenfor huset (selvom du selvfølgelig skal være forsigtig), så prøv da de dejen opskrifter også og spred lidt glæde blandt familie og venner.

Lockdown kan føles frustrerende – ingen tvivl om det. Men det er nok mulig for os alle at få noget ud af denne tid ved at prioriterer de ting, der giver os glaede.

Lock down kan være en stresset tid for mange. Hverken kan vi udføre vores daglige rutine eller mødes med venner. Heldigvis er der mange andre ting at gøre, som vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af samfundets nedlukning for at forhindre covid-19-pandemien i at spredes. Her er nogle idéer til, hvad du kan bruge din tid på.

Prøv et nyt hobby eller start et projekt. Det kan være alt lige fra at træne en ny madlavningsfærdighed og lær kunsten at lave ting som skildring, håndarbejde og meget andet. Dette vil bidrage til dit generelle velbefindende, øge din læring og give dig fritiden et formål – som du ellers ikke har haft.

Hvis du er glade for dit job, kan du deltage i online kurser eller uddannelse for at blive bedre på dit felt. At have disse færdigheder vil helt sikkert komme dig til gode bagefter nedlukningen.

Udforsk de online-forbindelser, der er til rådighed – hvad enten det er chatrooms, Skype socials eller spilplatformer. Online kan du stadig opbygge og knytte bånd med folk omkring dig, selvom det er virtuelle møder. Det vil fjerne ensomhedens tomhed og holde tankerne optaget fra den dårlige situation, lock down har bragt.

Organiser musikarrangementer, streams fra dit yndlingsspil eller demonstrationer fra livetegning over webstedet skal ligeledes tages i betragtning når tiden skal bruges godt. Videostreaming giver os alle mulighed for at dele kunstneriske aktiviteter med dem rundt om os og muligvis endda udvide horisonterne til andre lande.