Et smil gør verden bedre

Du smiler hver gang dette kaster en lidt faldet god fest i din hjerne. Smileaktionen aktiverer neurale meddelelser. Det gavner dit helbred og din lykke. Smile as aktiverer frigivelsen af ​​neuropeptider, der er imod at kæmpe for stress. Neuropeptiderne er små molekyler, det kommunikeres med neuroner. Dette letter beskeder er at afsløre hele kroppen udtryk for glad, trist, vred, deprimeret eller ophidset. Specielt frigives neurotransmittere, dopamin, endorfiner og serotonin, når du smiler. Det gør også ansigt. Det slapper ikke kun af din krop. Det kan hovedsageligt involvere reduktion af dit blodtryk og hjerterytme.

Smilende til fremmede:

Du nærmede dig først for at begynde at sige hej for hver gang. Antag, at du frygter fysisk. Derefter nærmer du dig ikke andre. Men inden for et par dage er de igen begyndt at smile med dig. Så du glemmer det sidste øjeblik. Du begynder med frisk, og du fortsatte med at smile og lyse lyst til hver gang. Du ser det meste af tiden for stadig at bære det samme livløse udtryk for personer. De er uinteressante i deres liv og ulykkelige selv. Så du kommer ind i det smalle bånd af plads umiddelbart foran dem. Så vil deres øjne pludselig lyse op, og deres mund vil krumme form til et smil. Den gang har du aldrig udvekslet nogen ord bare sige ”hej”. Sådan opdagede du i kraft af et smil. Det er også mellem fremmede.

Løs problemet.

Nogle gange tænker du dybt på noget, fordi du ikke kan planlægge eller tænke på at gøre. Derfor glemmer du dette nuværende sted. Og nøjagtigt at tænke overalt.

Smil til en forbipasserende fremmed:

Fakta, der genereres i to, adskiller dele af hjernen. De ligner to forskellige typer smil. Hvilken type smil dette anses for så let at fortælle en fra andre. For at producere et ægte smil føles det virkelig smilende. Så til smil giver på en meningsfuld måde til en fremmed. Fordi smilet er produceret en form for ægte følelse for dem. Det handler om nogen. Så du smiler til en fremmed en lille øvelse i medfølelse. Smilning er den bedste fordel for dig. Når du smiler, bliver det gladere, endda, viser det sig.

Smilende til en fremmed kan muligvis blive opfordret til at invitere:

Du ønsker ikke en samtale eller har tid til fremmede. På grund af den fremmed for en form for adgang til mit liv, der føles reduceret. Du bryder de barrierer, der findes mellem dig, fortsatte med en fremmed.
Derfor kræver det en vis opmærksomhed og energi. Men du smiler til en fremmed, som du anerkender, at det er menneskeheden. Det forbliver altid i dig selv. Et smil giver dig en masse fordele. Endorfinerne fungerer også som en perfekt smertestillende middel for dig. Derefter er det 100% organisk og uden de negative potentielle bivirkninger. I dag er farmaceutiske antidepressiva den største indflydelse baseret på serotonin i din hjerne, men med et smil.


Skriv et svar